Despre

Bogdanrusu.com

Sunt un om intreprinzator si mereu am cautat sa fiu implicat in proiecte noi, sa descopar, sa invat si sa imi aduc aportul la ideile bune, fie ale mele sau ale oamenilor valorosi pe care am avut ocazia sa ii intalnesc.

Cred foarte mult ca daca te dedici si muncesti cu entuziasm si energie, rezultatele pot fi extraordinare, asa ca am decis sa construiesc aceasta pagina pentru a putea sa impartasesc si eu din experienta acumulata, catre cei care sunt ca mine, cu aceleasi valori si exigente.

In proiectele mele profesionale, am fost implicat in foarte multe domenii de activitate, si am descoperit ca elementul comun intre toate acestea este comunicarea eficienta, atitudinea corecta, reteaua de oameni implicati si informatia potrivita la momentul potrivit.

BIO

Am infiintat prima companie inca din liceu, in domeniul comunicarii si publicitatii, dupa ce am avut onoarea sa castig un stagiu de practica la una dintre cele mai influente agentii de creatie din Romania, de la acea perioada (Gavrila&Asociatii). Acolo am invatat de la maestrii reali ai creativitatii, cum se transforma specificatiile unui proiect in realitatile de marketing.

Mi-am format un portofoliu de clienti, mergand des din usa in usa sa imi prezint si vand serviciile. Ulterior am scalat operatiunile de creatie si productie publicitate, adaugand servicii de promovare la postul national de Radio cu care colaboram pentru realizarea de emisiuni saptamanale (Activ FM 92,7 – Tele7ABC, 2004).

Experienta de vanzator de spatiu de emisie cu scopul promovarii, m-a ajutat sa obtin un job de Account Manager la Prima TV (2007), unde am colaborat cu cele mai mari agentii de media, pentru dezvoltarea de proiecte speciale pe toate emisiuniile statiei, am creat si dezvoltat modalitati inovatoare de expunere a brandulurilor atat in TV cat si in online, pe website-urile trustului.

In paralel, am deschis la firma si o ramura de consultanta in comunicare si marketing (BRST, 2009), activa si in zilele prezent, unde am ajutat companii din domeniul pharma si medical sa planifice si execute accesul pe piata din Romania, din punct de vedere strategic si operational marketing. In aceste proiecte de consultanta am deprins noi abilitati, in ceea ce priveste comertul, reglementarile si specificitatile business-ului mare de la noi din tara, si mi-am completat experienta de consultant in management. Aici am inteles si ce inseamna reputatia, ca factor esential in orice relatie de business.

In 2011 am avut ocazia sa imi largesc si mai tare orizonturile, intrand intr-o colaborare cu Patronatul Companiilor de Software (ANIS), unde am fost responsabil de relatiile de business cu cele mai importante companii IT care activeaza in Romania, si am putut sa invat leadership de la unii dintre cei mai importanti antreprenori din domeniul tehnologiei.

Am infiintat si investit capital si eu companii startup de tehnologie, impreuna cu specialisti si experti in IT, spre exemplu, in domeniul transmisiunilor tip live-streaming (StreamOn TV), in domeniul medical (Simbiotic, algoritm de estimare a starii de sanatate), in domeniul muzical si divertisment (UnaPesteAlta Records).

Sub umbrela BRST LLC, companie de tip holding, creata pentru investitii si management ale diverselor ramuri de activitate, am mai fondat si proiectul social Antreprenori Anonimi, menit sa promoveze etica si valorile antreprenoriatului; BRST Media Group, pentru productia de materiale multi media; ATRU Studio si ATRU Store, companie de servicii si distributie in domeniul ingrijirii personale si beauty.

Am studiat Stiintele Comunicarii, pentru ca am descoperit devreme ca am o inclinatie catre a comunica, intelege, descifra si mai ales, formula mesaje de impact. Detin o diploma de MBA, de la Universitatea Westpahelische Hochschule Gelsenkirchen Deutschland, in Management General; Antreprenoriat si Managementul Inovatiei.

Ca intraprenor, am colaborat si colaborez in continuare cu comapanii medii si mari, romanesti si multi-nationale, in roluri de dezvoltare, vanzari si marketing, dar si mamangementul echipelor, al proiectelor si programelor, pe scara nationala, pan-europeana si/sau globala.