ATRICOLE

impui limite spui nu bogdanrusucom

STII SA SPUI „NU”? DESPRE CUM SA IMPUI LIMITE

Ai o senzatie placuta atunci cand esti indispensabil, cand ti se cere ajutorul si esti implicat in multe proiecte. Dar stii si cum sa spui „Nu”, fara sa deranjezi, sau accepti tot ce vine catre tine, in incercarea de a multumi pe toata lumea?

productivitate bogdanrusucom

PREA OCUPATI, DAR NU FOARTE PRODUCTIVI

Daca ai calendarul plin de evenimente, poti avea impresia ca esti o persoana organizata si foarte eficienta. Asta pana cand intervine o situatie neprevazuta si iata cum tot programul zilei tale se da peste cap.

contolul de sine si cariera profesionala bogdanrusucom

CARE E LEGATURA INTRE CONTROLUL DE SINE SI SUCCESUL IN CARIERA?

Care este legatura intre abilitatea de a ne controla si succesul, profesional? Exista aceasta legatura, si cum putem sa ne dezvoltam controlul de sine?

competitie startup business antreprenoriat bogdanrusucom

CINE SUNT CEI CE CONSTRUIESC VIITORUL?

Cine sunt acei oameni care construiesc viitorul nostru? Tinerii antreprenori! Ce optiuni ai in Romania?

Ce anume ii diferentiaza pe cei care au rezultate remarcabile de oamenii obisnuiti? Forta cu care expertul isi invinge platoul de confort, si continua sa “impinga” mai departe.

CARE E DIFERENTA DINTRE OAMENII REMARCABILI SI CEI OBISNUITI?

Ce ii diferentiaza pe oamenii cu rezultate remarcabile de cei obisnuiti? Forta cu care expertul invinge platoul de confort, si continua sa “impinga” mai departe.

de ce imi place sa gatesc bogdanrusucom

DE CE IMI PLACE SA GATESC ACASA?

De ce imi place sa gatesc acasa? Si de ce ar trebui sa iti placa si tie sa faci asta uneori, chiar daca crezi ca nu te prea pricepi.

Cum te prezinti in fata investitorilor cu un Elevator Pitch? bogdanrusucom

CUM TE PREZINTI IN FATA INVESTITORILOR CU UN ELEVATOR PITCH?

Ca sa poti sa iti gasesti o sursa de finantare pentru proiectul tau de business, ai nevoie sa convingi investitorul ca esti omul potrivit, la locul potrivit. Vezi Video-ul.

muzica seara evening show bogdanrusucom

CAND AI ASCULTAT ULTIMA DATA MUZICA?

Ce inseamna pentru tine o seara relaxanta? Noi, cei care suntem ocupati sa dam tot ceea ce avem mai bun pe parcursul zilei, avem nevoie sa ne destindem la final de zi. Asculta muzica potrivita unei seri cu adevarat speciala.

motivarea angajatilor bogdanrusucom leadership business comunicare motivatie echipa Morcovul sau Batul nu pot aduce cresterea productivitatii!

CARROT CAKE SAU STICKS-URI?

Daca intrebam despre motivatie, imediat se va gasi cineva care sa ne vorbeasca despre „Morcovi si Bete”. Dar este oare atat de simplu sa motivezi oamenii sa dea tot ce au mai bun?

CUM COMUNICI FARA SA SPUI NIMIC?

In orice domeniu, comunicarea are un rol extrem de important! Comunici atat in interiorul firmei, cu echipa ta, cu subalterni si superiori, cat si in exteriorul ei, cu clienti, prospecti, parteneri sau chiar prietenii si cunoscutii tai.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.