SPEAKER / MODERATOR

Lasa-te inspirat!

Imi place foarte mult sa vorbesc publicului despre experientele, proiectele si cunostintele pe care le-am acumulat, ce am descoperit si ceea ce am invatat!

Prezentarile mele sunt menite sa inspire audienta, aducand o perspectiva noua, neasteptata, asupra unor subiecte de interes pentru ei, ca leadership, psihologie comportamentala, aptitudini si atitudini, filosofie de viata si de business etc.

De mic am aceasta iubire pentru a impartasii idei valoroase cu ceilalti, iar pe parcursul carierei mele, am cautat mereu sa imi imunatatesc abilitatile native de vorbitor si felul in care construiesc o prezentare, atunci cand sunt invitat sa vorbesc la un eveniment sau unui grup de oameni.

Printre prezentarile mele cele mai apreciate de catre public au fost:

  • „Cum sa iti conduci viata ca pe un business” – la Tedx
  • „Placerile neasteptate ale intraprenoriatului” – la Artmark
  • „Leadership vs. Parenting” – la Arcub

Alte organizatii cu care am colaborat ca speaker si care merita mentionate:

Bursa de Valori Busuresti; Elite Business Women; Universitatea Spiru Haret; Academia de Studii Economice din Bucuresti; Camera de Comert a Romaniei; Business Review; Forbes s.a.

Cezar Abrudean – Seven Group Events ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Un om deosebit cu o energie impresionanata si multe de spus. O alegere insprationala pentru un eveniment corporate. E un vorbitor cu priza la public pe subiecte de la business si leadership pana la filosofie si chiar parenting. Recomand!

In rolul de moderator al evenimentului

Un eveniment reusit are mai multe segmente, mai multi invitati si mai multe momente de interes pentru public.

Acestea sunt cel mai bine legate intre ele de catre un moderator, care conduce audienta de la un moment la altul, mentine firul narativ si atomsfera, dar si controleaza panel-uri de vorbitori si se asigura ca sunt respectate toate reguluile de timp si continut agreate cu oragnizatorul si sponsorii.

Am moderat cu succes evenimente, intalniri, targuri si festivaluri, de toate dimensiunile.

Daca esti interesat de o colaborare cu mine ca speaker sau moderator la evenimentul tau, te rog sa imi scrii la office [at] bogdanrusu.com

Publicitate