PARTENERIATE MEDIA

Hai sa ne parteneriem pentru a spune povestea ta!

In zilele noastre, toata lumea vorbeste despre influenceri si moduri moderne de a promova produse si servicii. Multi sunt tentati sa cheltuie sume prea mari pentru promovare, dar care de multe ori nu aduc rezultatele asteptate, deoarece canalele alese nu au fost cele relevante pentru ei sau segmentul lor de clienti.

Este o alta realitate si ca lumea nu mai este atat de receptiva la publicitate, si ca mesajul tau se poate pierde printre sutele de alte reclame. Dar tu ai totusi ceva valoros de comunicat!

O alta capcana in care cad multi este aceea de a cauta canale cu enorm de multi follow-eri, care in 95% din cazuri sunt falsi sau cumparati, neomogeni, din alte locatii geografice decat grupul tai tinta sau sunt chiar roboti. E dificil sa poti sa alegi corect, iar in joc este bugetul tau.

Orice promovare eficace necesita sa fie facuta cu cap, iar alegerea canalelor si persoanelor cu care sa iti asociezi imaginea este foarte importanta.

(Apropo: Stiai ca poti sa apelezi la mine si pentru elaborarea strategiei tale de promovare atat in mediul online cat si prin metode conventionale? Mergi la Consultanta de business)

De ce sa ma alegi pe mine ca partener media?

Ca si consultant si antreprenor, sunt un om cu o retea mare de persoane care ma cunosc pentru felul in care am colaborat sau lucrat impreuna. Prin activitatile mele am dobandit o bogata experienta si reputatie atat in mediul online cat si cel din lumea rela.

Pentru mine este foarte important sa ajut oameni si companii, sa comunic mesaje pline de sens, valoare si inspiratie in jurul meu, iar timpul meu este foarte atent structurat.

Creez si gestionez in-house toate materialele pe care le produc, full-service, atat pentru cele multi-media cat si pentru cele scrise. Lucrez cu entuziasm la fiecare dintre ele, astfel incat sa fiu e insumi multumit de rezultat!

Abordez teme de interes pentru comunitatea de oameni tineri, activi si cu afinitate catre subiecte importante precum business, educatie, leadership, cariera profesionala, viata sanatoasa si activa, parenting ca tata, locuri interesante, arta, carti, muzica, filosofie, pshihologie, moda, tehnologie sau cultura contemporana.

Aceste subiecte sunt dezbatute in mod curat, onest, fara vulgaritate sau senzational, cu focus pe informatie si pe caracteristici. Astfel ca valorile pe care eu le traiesc, zi de zi, de etica, responsabilitate, dezvoltare continua sau stil si curaj vor fi transferate catre tine, prin asocierea noastra ca parteneri media.

Ce primesti de la mine?

Eu am cautat mereu sa fiu cunoscut pentru autenticitate, asa ca produc continut despre lucuri pe care le cunosc, le folosesc sau le-am trait.

Mi-am creat, incepand din 2009, o audienta de persoane reale si relavante, care ma cunosc prin proiectele in care am fost implicat si care sunt interesate de recomandarile pe care le fac, de servicii si produse ireprosabile, de care chiar merita sa auda.

Scriu articole de opinie, fac video-uri si podcast-uri sau raspandesc mesaje in online si offline, in care pozitionez cu efect infomatii despre oferta ta, imi exprim parerea sincera despre experienta mea cu produsul sau serviciul tau si le recomand in mod direct follower-ilor mei sa incerce si ei cu increrere. Asta asteapta si publicul de la mine!

Ce feluri de partaneriat medai putem face impreuna?

  • Poti sa iti asociezi imaginea cu website-ul si canalele mele sociale (Sponsorship);
  • Produc materiale audio-video in care se plaseaza produse si se mentioneaza brand-ul tau, cu trimitere directa catre tine (Special Programs);
  • Recomand produse/servicii si vorbesc despre calitatile si caracteristicile acestora (Reviews si Influencer Marketing);
  • Affiliate si referral marketing;
  • Postari si stories dedicate (Sindicalization);
  • Asociere imaginii si brand-ului meu personal in materialele tale de marketing (Endorsement);
  • Alte forme de promovare.

Toate canalele pe care comunic sunt, asadar, la dispozitia ta, ca sa spunem impreuna povestea ta.

Crezi ca ne potrivim? In acest caz, eu sunt incantat sa gasim impreuna metode creative de a colabora, pentru cele mai bune rezultate de vizibilitate sau vanzari.

Daca esti interesat sa te promovez, sa vorbesc despre produsul sau serviciul tau, sa devii sponsor sau sa colaboram in orice alt mod iti trece prini cap, scrie-mi la office [at] bogdanrusu.com

Publicitate