Angajeaza-ma!

CONSULTANTA DE BUSINESS

Motivul pentru care fac consultanta, este pentru ca imi place sa ajut oameni ca mine, intreprinzatori, plini de idei si de entuziasm, cu care sa impartasesc tehnici si solutii ce tin de business si management.

Apasa aici pentru a afla mai multe detalii despre cum putem colabora in proiectul tau.

Laura David – Spiritmag ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Recomand cu caldura serviciile lui Bogdan! Am realizat impreuna strategia de marketing, promovare si vanzari pentru magazinul nostru online, pe parcursul a 3 luni. Bogdan ne-a ajutat ulterior cu crearea si imbunatatira proceselor noastre interne, reusind sa ne salveze sume importante din buget, prin solutiile propuse.

MENTORAT

Experienta pe care am acumulat-o in mediul profesional si de afaceri, abilitatile mele si lucrurile pe care le-am invatat pana acum sunt doar cateva lucruri la care poti sa ai acces, daca intram intr-o relatie de mentorat.

Apasa aici pentru a afla mai multe detalii despre serviciile mele de mentorat.

Adrian Valentin Rotaru ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Ca tanar antreprenor ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi. Il cunosc pe Bogdan Rusu prin proiectul sau Antreprenori Anonimi si in 2016 l-am rugat sa imi fie mentor pentru dezvoltarea mea profesionala. Ma bucur de discutiile noastre si in ziua de azi, la fel ca la inceput. Multumesc mult Bogdan!

KEYNOTE SPEAKER / MODERATOR EVENIMENTE

Prezentarile mele sunt menite sa inspire audienta, aducand o perspectiva noua, neasteptata, asupra unor subiecte de interes pentru ei, ca leadership, psihologie comportamentala, aptitudini si atitudini, filosofie de viata si de business etc.

Apasa aici pentru a afla mai multe detalii despre cum putem colabora in evenimentul tau.

Cezar Abrudean – Seven Group Events ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Un om deosebit cu o energie impresionanata si multe de spus. O alegere insprationala pentru un eveniment corporate. E un vorbitor cu priza la public pe subiecte de la business si leadership pana la filosofie si chiar parenting. Recomand!

Hai sa colaboram