Angajeaza-ma!

Consultanta de Business

Click pe imagine: Consultanta de business si management.

Motivul pentru care fac consultanta, este pentru ca imi place sa ajut oameni ca mine, intreprinzatori, plini de idei si de entuziasm, cu care sa impartasesc tehnici si solutii ce tin de business si management.

Apasa aici pentru a afla mai multe detalii despre cum putem colabora in proiectul tau.

Mentorat

Keynote Speaker

TrainerVisitors will want to know who is on the other side of the page. Use this space to write about yourself, your site, your business, or anything you want. Use the testimonials below to quote others, talking about the same thing – in their own words.

This is sample content, included with the template to illustrate its features. Remove or replace it with your own words and media.

Ce spune lumea

Ca tanar antreprenor ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi. Il cunosc pe Bogdan Rusu prin proiectul sau Antreprenori Anonimi, si in 2016 l-am rugat sa imi fie mentor pentru dezvoltarea mea profesionala. Ma bucur de discutiile noastre si in ziua de azi, la fel ca la inceput Multumesc mult!

Adrian Valentin Rotaru

Recomand cu caldura serviciile lui Bogdan. Am realizat impreuna strategia de marketing, promovare si vanzari pentru magazinul nostru online. Bogdan ne-a ajutat ulterior cu crearea si imbunatatira proceselor noastre interne, reusind sa ne salveze sume importante prin solutiile propuse.

Laura David – Spiritmag

Un om deosebit cu o energie impresionanata si multe de spus. O alegere insprationala pentru un eveniment de succes. E un vorbitor cu priza la public pe subiecte de la business si leadership pana la filosofie.

Cezar Abrudean – Seven Events


Hai sa colaboram