Mentorat

Un punct de sprijin pentru cariera ta!

Sunt o persoana activa si caut mereu sa ajut acolo unde pot si de cate ori am ocazia. Asa cum si eu am fost ajutat de unele persoane in trecut, imi pun la dispozitie timpul la randul meu pentru a-ti fi alaturi, daca ai nevoie.

Experienta pe care am acumulat-o in mediul profesional si de afaceri, abilitatile mele si lucrurile pe care le-am invatat pana acum sunt doar cateva lucruri la care poti sa ai acces, daca intram intr-o relatie de mentorat.

Scopul unei astfel de relatii este ca o persoana care se afla la inceputul unui drum, sau la o rascruce, din punct de vedere profesional sau antreprenorial, sa primeasca sfaturi, opinii si ghidaj, pentru a putea avansa.

Mentoratul difera de management, intrucat obiectivul este dezavoltarea a persoanei si nu implica criterii de evaluare rigide. Difera si de consultanta de business, deoarece aici este vorba de concepte, idei si mai ales, de atitudini ale celor care cauta sa fie ei insisi cei de unde izvorasc solutiile.

Este foarte mult spus ca mentorul este un role-model pentru cel care cauta sprijin, intrucat o astfel de relatie poate aduce beneficii ambelor parti implicate.

Iti poti clarifica viziunea, sau poti reflecta asupra unor scenarii profesionale actuale, viitoare sau din trecut impreuna cu mine. Mai poti si sa deprinzi noi abilitati sau sa iti largesti reteaua profesionala, in functie de situatie.

Ceea ce cred eu ca este cel mai valoros pentru tine este structura si perspectiva de termen lung pe care voi incerca sa ti le transmit, intrucat trebuie sa fi ales singur directia pe care vrei sa mergi, iar impreuna putem descoperii care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a te apropia de obiectivul tau.

Pentru mine, este foarte util sa stiu ca pot sa inteleg si sa comunic concepte, care ulterior sa fie de ajutor in proiectele si activitatile tale, deoarece si eu caut mereu sa imi imbunatatesc abilitatile de lidership si comunicare. Deasemenea, sunt unele proiecte care imi plac si unde ma implic chiar si mai mult decat la nivel de consilier.

Adrian Valentin Rotaru ⭐⭐⭐⭐⭐

  • Ca tanar antreprenor ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi. Il cunosc pe Bogdan Rusu prin proiectul sau Antreprenori Anonimi si in 2016 l-am rugat sa imi fie mentor pentru dezvoltarea mea profesionala. Ma bucur de discutiile noastre si in ziua de azi, la fel ca la inceput. Multumesc mult Bogdan!

Cum va decurge relatia noastra de mentorat?

Desigur ca asta va depinde de la situatie la situatie, insa cel mai frecvent mod in care mi-am oferit timpul a fost prin stabilirea unei frecvente de intalniri 1 la 1, fizic sau prin intermediul video-conferintelor.

Poti sa te gandesti la mentor ca la un consilier in chestiuni ce tin de cariera ta profesionala, cu care te intalnesti ocazional sa discuti despre parerile tale si progresul activitatilor tale, in confidenta totala, si cu cele mai bune intentii, din partea amandurora.

Daca esti interesat sa colaboram, astept sa imi scrii la: office {at} bogdanrusu.com

Acolo ai ocazia sa te prezinti pe tine si proiectul tau si sa imi spui ce te-ar intersa de la un mentor.

Timpul meu este limitat, si ca sa pot livra un serviciu de calitate, uneori ma vad nevoit sa refuz anumite propuneri de colaborare. Sunt incantat insa sa stam de vorba, pentru a gasi solutii pentru tine!

Mentorat ca punct de sprijin pentru dezvoltarea ta profesionala. bogdanrusu.com