Cum te prezinti in fata investitorilor? – VIDEO –

Un ‘Elevator Pitch’ este o forma concisa de a prezenta cuiva o idee de afaceri.

Acest tip de prezentare se preteaza in competitii de start-up, cand juriul trebuie sa desemneze un castigator din mai multi participanti sau atunci cand se discuta cu un investitor despre posibila lui participare in firma.

Desi nu este obligatoriu, Pitch-ul se face de obicei de catre CEO-ul companiei sau de catre un inalt reprezentant al acesteia.

Prezentatorul trebuie sa stapaneasca foarte bine toate aspectele planului de afaceri sau ale companiei, pentru a putea sa sitetizeze cele mai relevante aspecte ale ideii.

Deasemenea, prezentatorul trebuie sa sa transmita cat mai multa informatie, intr-o succesiune logica, intr-un timp limitat. De obicei, acest tip de prezentare nu dureaza mai mult decat 3-5 minute, in functie de locatie, canal si audienta.

Elementele pe care le prezinta un antreprenor in Pitch au datoria de a genera incredere si entuziasm si tin atat de aspecte masurabile ale business-ului, de pilda, finante, strategie si bugete, dar si de chestiuni subiective, cum ar fi carisma si creativitatea vorbitorului.

Elecator Pitch-ul poate sa fie o unealta eficienta atunci cand antreprenorul participa la un eveniment de networking sau atunci cand „intamplator” se intalneste cu un potential investitor.

Multumesc http://www.antreprenorianonimi.org pentru video.

Antreprenori Anonimi este un proiect social care promoveaza valorile si cultura antreprenoriala catre tinerii din Romania, prin materiale video de cea mai buna calitate, ca si continut si productie.
facebook.com/antreprenorianonimi
youtube.com/c/AntreprenoriAnonimi
google.com/+AntreprenoriAnonimi

http://www.linkedin.com/groups/8354160

 

 

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.